Release BLVRD (25j Lumière)

Bij BLVRD weten ze hoe ze een nieuw nummer feestelijk moeten lanceren. Editie nummer 24 wordt gereleased tijdens het feestweekend, samen met de nieuwe film van Brugse skater/filmmaker Harry Billiet STILL HOBBY. Die werkte deze zomer zijn derde skatefilm, die zich volledig focust op de Brugse skatescene!

STILL HOBBY tonen we in double bill met documentaire The Scars of Ali Boulala. Ali Boulala werd aanzien als een legendarisch figuur in de jaren '90 door zijn excentrieke stijl in het skateboarden. In 2007 veroorzaakte Boulala een motorongeluk, zijn teamgenoot Shane Cross zat achteraan op de motor. Beiden waren sterk onder invloed. Ali raakte in een coma, zijn vriend Shane was op slag dood. Vandaag is Ali al enkele jaren clean, maar draagt de littekens mee, op zijn lichaam en geest. De film werd dit jaar voor het eerst gezien op Tribeca Film Festival.

Nog een reden nodig om te komen kijken? Van elk cinematicket gaat €1 integraal naar Harry's volgende film.

----------------------

Cinema Lumière bestaat 25 jaar en viert dat uitgebreid met een speciaal voor de gelegenheid samengesteld filmprogramma. Voor de release van hun nieuw nummer bokste BLVRD een toepasselijke double bill in elkaar.

foto: Hans Borg

Trailer
Speelduur: 200 min
Taal: EN
Ondertiteling: EN
Releasedatum:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen