Hoe koop ik een online ticket en kies ik mijn zitje?

Vanaf 1 juli werken we uitsluitend met online ticketverkoop en met genummerde zitjes. Zo vermijden we wachtrijen aan de kassa en garanderen we 1,5 meter afstand met andere bezoekers. Bij het selecteren van de gewenste tickets worden er automatisch zitjes toegewezen, maar die kan je in een volgende stap veranderen naar de plaatsjes waar jij het liefst zit. We gidsen je hier even door het proces.

Ga naar de pagina van de film die je graag wil zien. Vervolgens klik je op ‘koop tickets’ en krijg je alle toekomstige vertoningen te zien. Klik op het tijdsslot naar keuze en je wordt naar de kooppagina gebracht.

Op de kooppagina kies je het aantal gewenste tickets, rekeninghoudend met de reductietarieven van toepassing. Hier kan je ook je tienrittenkaart of cadeaubon verzilveren aan de hand van de unieke code die op het ticket staat. Vervolgens vul je jouw gegevens in en controleer je de bestelling. Het systeem wijst nu automatisch een stoeltje toe. Als je dit wil veranderen, klik je op ‘kies hier je stoel’.

Vervolgens krijg je het zaalplan te zien waar alle vrije en bezette stoeltjes op te zien zijn. Wat zwart aangeduid is, is je stoeltje. De groene vlakken zijn de vrije stoelen. Klik een vrije stoel aan, vervolgens op ‘sluiten’, kies je betaalmethode en druk op ‘bestelling plaatsen’. Je wordt dan omgeleid naar de betaalpagina en als alles goed gegaan is, verschijnen de tickets in je mailbox!

Breng je tickets – deze mogen op je smartphone getoond worden -, toon ze aan onze medewerker en neem plaats in de zaal op het door jou gereserveerde zitje. Geniet van de film!

Speelt vandaag

Geen vertoningen in Lumière Brugge

Geen vertoningen in Lumière Brugge

Geen vertoningen in Lumière Brugge