Exclusief in Lumière Antwerpen: Christopher Nolans OPPENHEIMER op 35mm

Breedbeeldliefhebber Nolan is al jaren een voorvechter van pellicule, daarom zijn we verheugd om de film op 35mm te tonen. Één van de formaten die de regisseur verkiest, naast IMAX en 70mm. Wereldwijd zijn er 80 prints van de film op 35mm beschikbaar.

OPPENHEIMER loopt vanaf 19 juli in de Belgische zalen. Tickets voor deze exclusieve vertoningen kan je bestellen via deze link.

Speciaal voor deze release hebben we een Kinoton FP30D geïnstalleerd in Lumière Antwerpen om de film in optimale omstandigheden te projecteren.

OPPENHEIMER, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar®-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission.