Don't Worry Darling (Student Tuesday)

Nadat Olivia Wilde veel lof ontving voor 'Booksmart' switcht ze genres met 'Don't Worry Darling'. Het script belandde in 2019 op The Black List waar kwalitatieve scenario's op zoek gaan naar de juiste producent en regisseur. Olivia Wilde zag er potentieel in voor een, naar eigen zeggen, kruising tussen 'The Truman Show', 'Inception' en 'The Matrix'. En als dat nog niet veelbelovend genoeg is; voor de hoofdrollen strikte ze niemand minder dan Harry Styles en Florence Pugh ('Midsommar').

Alice (Florence Pugh) en Jack (Harry Styles) hebben het getroffen met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory. Terwijl alle mannen er werken bij het Victory Project, genieten de vrouwen van de luxe en de uitspattingen in hun gemeenschap. Het leven is perfect en het bedrijf voorziet in de behoeften van elke inwoner. Het enige wat het daarvoor in ruil vraagt, is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan Victory. Maar dan blijkt het oh zo perfecte plaatsje bol te staan van duistere geheimen en wordt Alice achterdochtig.

Elke laatste dinsdag van de maand om 20u kun je genieten van Student Tuesday! Een film voor slechts 4 euro op vertoon van jouw studentenkaart*. In februari presenteren we jullie de film 'Don't worry darling'.

*Howest Brugge, VIVES Brugge, KUL Brugge, Europacollege, ZoWe Verpleegkunde, Vesalius Verpleegkunde

Trailer
Regisseur: Olivia Wilde
Speelduur: 122 min
Taal: EN
Ondertiteling: NL / FR
Releasedatum: 2022-09-21
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen