Everything Everywhere All at Once (Student Tuesday)

'Everything Everywhere All at Once' groeide de afgelopen maanden uit tot een wereldwijde sensatie door haar combinatie van bizarre humor, visuele flair, heerlijke actie en uitmuntend acteerwerk. Denk 'The Matrix', 'Rick & Morty', 'Turning Red', Michel Gondry en zelfs Wong Kar-Wai, door de mixer gehaald en tot iets totaal uniek gemaakt. Één keer om de zoveel jaar passeert er zo'n film die je gezien moet hebben. Op de Oscars hebben ze maar liefst 7 beeldjes in de wacht gesleept, waaronder die voor beste film van het afgelopen jaar, reden te meer om deze eigenzinnige film te (her)ontdekken in de cinema!

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Elke laatste dinsdag van de maand om 20u kun je genieten van Student Tuesday! Een film voor slechts 4 euro op vertoon van jouw studentenkaart*. In maart presenteren we jullie de film 'EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE'.

*Howest Brugge, VIVES Brugge, KUL Brugge, Europacollege, ZoWe Verpleegkunde, Vesalius Verpleegkunde

Trailer
Regisseur: Daniel Kwan, Daniel Scheinert
Speelduur: 139 min
Taal: EN / YUE
Ondertiteling: NL / FR
Releasedatum: 2022-07-20
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen