Twelve Monkeys (Kaleidoscope - 35mm presentatie)

35mm print uit de collectie van Cinematek

Verken de diepten van de menselijke psyche in de Kaleidoscope ?Mental Disorders? presented by Razor Reel reeks. Stap in de intrigerende wereld van genrefilms en ontdek de fascinerende verhalen rond mentale stoornissen. Van psychologische thrillers tot horror en sciencefiction, onze Kaleidoscope ?Mental Disorders? reeks neemt je mee op een adembenemende reis door de complexiteit van de menselijke geest.

12 Monkeys volgt de reis van een tijdreiziger, Cole, vanuit een post-apocalyptische toekomst. Cole arriveert in de huidige tijd via een gevaarlijke en ongeteste manier van tijdreizen, met de missie om de bron van de dodelijke plaag uit te roeien die uiteindelijk 93,6% van de mensheid zal doen inkrimpen. Zal het Cole lukken om het lot van de mensheid te redden, of light het lot van de wereld al vast? Dit alles vindt plaats in de toekomstravage van 2043 en van vandaag.

De Kaleidoscope ''Mental Disorders'' reeks wordt vertoond op 35mm en wordt telkens voorafgegaan door een duidende inleiding.

Trailer
Regisseur: Terry Gilliam
Speelduur: 129 min
Taal: EN
Ondertiteling: NL
Releasedatum:
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen