How To Have Sex (Student Tuesday)

Om het einde van de middelbare school te vieren, storten drie Britse tienermeisjes zich liederlijk in het feestleven op een vakantie-eiland tijdens wat de beste zomer van hun leven zou moeten worden. Terwijl ze zich een weg dansen door de zonovergoten straten van Malia, komen ze erachter hoe ingewikkeld seks, consent en zelfontdekking zijn.

De film brengt een gesprek op gang over seksualiteit in een kritisch en atypisch coming-of-age verhaal. 'How to Have Sex' vertolkt een voor sommigen herkenbare situatie met een liefdevolle lichtheid en onwankelbare steun. Het is een verhaal over de ambivalenties van opgroeien en vrouwelijke vriendschappen. Afgewisseld met drukke feestbeelden zijn het de stille en woordeloze scènes die de grootste impact hebben.

'How to Have Sex' is het beloftevolle debuut van Molly Manning Walker en ontving op het filmfestival van Cannes de prijs 'Un Certain Regard'. Een indrukwekkend parcours voor de jonge Britse filmmaakster.

Elke laatste dinsdag van de maand om 20u kun je genieten van Student Tuesday! Een film voor slechts 4 euro op vertoon van jouw studentenkaart*. In december presenteren we jullie de film 'HOW TO HAVE SEX'.

*Howest Brugge, VIVES Brugge, KUL Brugge, Europacollege, ZoWe Verpleegkunde, Vesalius Verpleegkunde

Trailer
Regisseur: Molly Manning Walker
Speelduur: 88 min
Taal: EN
Ondertiteling: NL / FR
Releasedatum: 2023-11-29
Kijkwijzer:
Klik op het tijdslot om tickets te bestellen