‘Oppenheimer op 35 mm’: nu ook in Brugge!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ook wij de meest recente film van Christopher Nolan op 35mm tonen. Een van de formaten die de regisseur verkiest, naast IMAX en 70mm. Wereldwijd zijn er slechts 80 prints van de film op 35mm in omloop, waarvan Lumière Brugge en ook Lumière Antwerpen als enige in Vlaanderen over een kopij beschikken. Mis deze ervaring niet en bestel hier je tickets.

Sinds de release op 19 juli loopt de 35mm vertoning ook in Lumière Antwerpen. Klik op onderstaande video om te ontdekken wat onze Antwerpse collega’s te vertellen hebben over de nieuwe Nolan-blockbuster:

‘Oppenheimer’, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar®-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission.