Scholen

Wij ontvangen in Cinema Lumière – Brugge graag scholen. Een kwalitatieve filmbeleving staat bij ons centraal. Hierbij werken we steeds op maat van de klasgroep, om zo iedere leerling te prikkelen voor film.

Kies een eigen film

Vanuit een vak, bijvoorbeeld Geschiedenis of Frans, kan u als school een actuele of wat oudere film selecteren, die we vervolgens programmeren voor een speciaal bezoek van de leerlingen.

Op zoek naar de juiste film? We helpen graag met het zoeken naar een geschikte film om bepaalde thema’s aan te kaarten of culturen te leren kennen. Ook een programma van korte films stellen we met plezier samen.

Prijs: 5 euro per leerling, begeleiders GRATIS

Praktisch

Onze programmatie start dagelijks om 14:00, daarom vragen we deze voorstellingen in de voormiddag te reserveren.

Wij verwelkomen relatief kleine groepen, vanaf 40 personen. U kan dus al met twee of drie klassen bij ons naar de cinema. Maar ook grotere groepen vinden we fijn: onze drie zalen kunnen samen 331 bezoekers van een stoeltje voorzien. Hieronder vindt u een overzicht van onze zalen.

Blauwe zaal – 150 personen
Rode zaal – 76 personen
Groene zaal – 60 personen
Zaal 4 – 45 personen

Opgelet, we vragen minstens een maand op voorhand te reserveren, zodat we de tijd hebben om alles goed voor te bereiden.

Indien u geïnteresseerd bent of meer informatie zou wensen, kunt u mailen naar scholen@lumierebrugge.be.

Speelt vandaag

Geen vertoningen in Lumière Brugge

Geen vertoningen in Lumière Brugge

Geen vertoningen in Lumière Brugge