Tickets & info

Online verkoop

Je bestelt of reserveert je kaarten voor films in Lumière door op de desbetreffende film te klikken en de vertoningstijd te selecteren. De kaarten kan je meteen afrekenen via de webshop en vervolgens thuis printen of gewoon downloaden op de smartphone. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Verkoop aan de kassa

Koop je je ticket(s) aan de ticketbalie, betaal dan zo veel mogelijk met bankkaart. De ticketbalie opent een halfuur voor aanvang van de film.

De ticketbalie is open:
Maandag t/m donderdag van 14.00 tot 20.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 22.00 uur
Zondag van 14.00 tot 20.00 uur

Ticketprijzen

Cadeaubonnen en tienrittenkaart

Tienrittenkaart: € 85

Deze kaart geeft je 10 toegangtickets voor films naar keuze. Je kunt ze kopen aan de ticketbalie of online. Met de code op de kaart kun je ook online tickets kopen. Enkel geldig op filmvertoningen met een standaard ticketprijs.

De tienrittenkaart is 6 maanden geldig. Ze is niet persoonlijk, dus je kunt ze ook gebruiken voor familie en vrienden. Bovendien is deze kaart ook geldig in onze bioscopen in Antwerpen (Lumière en Cartoon’s) en in Mechelen.

Cadeaubon: € 12

De Lumière-cadeaubon is te koop aan de ticketbalie of online. Deze kan voor elke voorstelling, op elke dag, en in elke Lumière-bioscoop ingewisseld worden. De cadeaubon is 1 jaar geldig.

UiTPAS

Mensen met een UiTPAS aan kansentarief uit regio Brugge krijgen bij ons korting. Je betaalt 20% van de basisprijs. Een standaardticket kost € 12, dus betaal je met de UiTPAS met kansentarief € 2,40 (€ 2,90 bij een lange film, > 145 min). Vergeet zeker je UiTPAS niet te tonen. Een cinematicket met een UiTPAS kan je enkel aan de kassa kopen.

Je kunt in Cinema Lumière punten sparen met je UiTPAS. Dat kan aan de balie van de cinema!